Deboran vapaaehtoiset

Vapaaehtoisten panos on korvaamattoman tärkeä meille.

Etsitkö uutta harrastusta tai merkityksellistä tekemistä vapaa-ajalle? Haluatko tutustua uusiin ihmisiin? Tai onko toiveenasi kenties kartuttaa kokemustasi lasten ja nuorten parissa toimimisesta?

Vapaaehtoisille on tällä hetkellä tarvetta mm.

  • SOman SOpen aukioloaikoina juttuseuraksi, pelikaveriksi, avuksi ja tueksi tytöille. Olohuoneita toteuttavat ohjaajat ja vapaaehtoiset yhdessä.
  • Toteuttamaan teemapäiviä, retkiä ja tapahtumia
  • Leiriohjaajaksi

Toivomme vapaaehtoisiksi tavallisia, turvallisia aikuisia naisia. Mitään erityistaitoja emme edellytä ja ajattelemme, että jokaisella on ihmisellä on taitoja, joita voi toiminnassamme käyttää hyödyksi. Jos sinulla on jokin erityistaito, niin toki kuulemme siitä myös mielellämme!

Isosiskoiksi haemme 14-20-vuotiaita tyttöjä ja nuoria naisia.

Tarjoamme vapaaehtoisillemme koulutusta, perehdytystä ja tukea vapaaehtoisena toimimiseen.

 

Vapaaehtoisten koulutus- ja starttipäivä la 16.9. klo 9-13

Käymme läpi mm. vapaaehtoistoiminnan periaatteita, kohtaamista ja vuorovaikutusta sekä pureudumme naiseksi kasvamiseen ja naisena elämiseen liittyviin kysymyksiin. Päivä järjestetään SOmassa SOpessa, Retkeilijänkatu 7 (katutaso).

Koulutus- ja starttipäivään ovat tervetulleita niin uudet kuin jo mukana toiminnassa olleet vapaaehtoiset. Koulutukseen osallistuminen ei vielä sido mihinkään, vaan voit myös tulla kuulostelemaan, voisiko tämä olla sinun juttusi.

Ilmoittaudu mukaan täältä.

Ilmoittautumisen jälkeen saat viestin Tuulalta. Uusille vapaaehtoisille järjestämme tapaamisen, jossa keskustelemme toiminnastamme sekä toiveista vapaaehtoistoiminnan suhteen.

Lisätiedot vapaaehtoistoiminnasta:

Vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Tuula Ylänne, tuula.ylanne (a) hnnky.fi, p. 045-8600922