Tyttötyön vapaaehtoiset

Oletko kiinnostunut tukemaan tyttöjen kasvua aikuisiksi? Etsitkö uutta harrastusta tai merkityksellistä tekemistä vapaa-ajalle? Haluatko tutustua uusiin ihmisiin?  Tai onko toiveenasi kenties kartuttaa kokemustasi lasten ja nuorten parissa toimimisesta? 

 

TARVITSEMME TURVALLISIA AIKUISIA…

  • SOman SOpen aukioloaikoina juttuseuraksi, pelikaveriksi, avuksi ja tueksi tytöille. Olohuoneita toteuttavat ohjaajat ja vapaaehtoiset yhdessä.
  • Toteuttamaan teemapäiviä, retkiä ja tapahtumia
  • Leiriohjaajaksi

Toivomme vapaaehtoisiksi tavallisia, turvallisia aikuisia naisia. Mitään erityistaitoja emme edellytä ja ajattelemme, että jokaisella on ihmisellä on taitoja, joita voi toiminnassamme käyttää hyödyksi. Jos sinulla on jokin erityistaito, niin toki kuulemme siitä myös mielellämme! Toivomme vapaaehtoisiksi eri-ikäisiä ja erilaisista taustoista tulevia naisia. Tilamme on esteetön.

Isosiskoiksi haemme 14-20-vuotiaita tyttöjä ja nuoria naisia.

Tarjoamme vapaaehtoisillemme koulutusta, perehdytystä ja tukea vapaaehtoisena toimimiseen.

 

 

KOULUTUS VAPAAEHTOISILLE

Ilmoitamme uusista koulutuksista näillä sivuilla.

Käymme läpi mm. vapaaehtoistoiminnan periaatteita, kohtaamista ja vuorovaikutusta sekä pureudumme tyttönä olemiseen ja aikuiseksi kasvamiseen liittyviin kysymyksiin. Päivä järjestetään SOmassa SOpessa, Retkeilijänkatu 7 (katutaso).

Koulutukseen osallistuminen ei vielä sido mihinkään, vaan voit myös tulla kuulostelemaan, voisiko tämä olla sinun juttusi.

Ilmoittautumisen jälkeen saat viestin Tuulalta. Uusille vapaaehtoisille järjestämme tapaamisen, jossa keskustelemme toiminnastamme sekä sinun
ajatuksistasi ja toiveistasi.

 

Helsingin NNKY ryn suunnitelma alaikäisten turvallisuutta edistäviksi toimintatavoiksi

 

 

LISÄTIEDOT VAPAAEHTOISTOIMINNASTA

Vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Tuula Ylänne, tuula.ylanne (a) hnnky.fi, p. 045-8600922