Tyttöjen olohuone SOma SOppi

SOma SOppi on ainoastaan tytöille tarkoitettu tila, jonne voi tulla yksin tai kaverin kanssa. Toiminta on maksutonta. Säännöllisenä toimintana ovat avoimet olohuoneet sekä Pilotti ja Avartti-ryhmät. Osana toimintaa järjestetään myös teemapäiviä sekä tehdään retkiä ja leireillään. Aukioloaikoina SOmassa SOpessa on pääsääntöisesti vähintään kaksi aikuista paikalla. Tila on esteetön.

Avoimet olohuoneet 5.9.-13.12.2017
ti klo 14-17 (4.-6.-lk tytöt)
ke klo 15-18 (7.-9.-lk tytöt)

Noin kerran kuukaudessa perjantaisin järjestetään teemailta klo 15-18. Seuraava teemailta keväällä.

Avoimissa olohuoneissa voi tutustua toisiin tyttöihin, pelata lautapelejä, jutella kavereiden ja aikuisten kanssa tai vain olla rauhassa ja levätä. Jokaisessa avoimessa on yhteinen, ohjattu tekeminen. Tekemistä suunnitellaan yhdessä tyttöjen kanssa. Avoimiin olohuoneisiin voi tulla tutustumaan pari kertaa, jonka jälkeen huoltajan tulee ilmoittaa tyttö toimintaan mukaan. Ilmoittautuminen tapahtuu täyttämällä yhteystietolomake, joita saa SOmasta SOpesta.

Lisätiedot:

debora@hnnky.fi
040-551 9384

 

Toiminnalliset tyttöryhmät

Avartti 14-18-vuotta täyttäneille tytöille

Kokeile erilaisia harrastuksia ja löydä itsellesi mieluinen tekeminen vapaa-ajalle. Avartti on nuorten kansainvälinen harrastusohjelma, jossa osallistuja kehittää omia taitojaan ja asettaa itse itselleen tavoitteita. Avartti-ryhmässä kokeilemme uusia juttuja porukalla osallistujien toiveiden mukaisesti. Lisätietoja Avartista. Avarttiin voi osallistua keskiviikon avoimen olohuoneen yhteydessä.

 

Pilotti (6.-7.-lk tytöt)

Pilotti-ryhmässä tutustutaan erilaisiin toimintoihin ja kehitetään omia taitoja omien tavoitteiden mukaisesti. Samalla tutustutaan myös omaan itseen ja löydetään itseä kiinnostavia asioita. Lisätietoa Pilotista. Ryhmään ilmoittautuminen on käynnissä. Pilotti alkaa to 21.9. ja kokoontuu torstaisin klo 15-18.

Pilotti sopii tytöille, jotka toivovat uusia kavereita, haluavat kokeilla erilaisia harrastuksia sekä kaipaavat mielekästä tekemistä vapaa-ajalle.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot:

Tuula Ylänne
045-8600922
tuula.ylanne@hnnky.fi

FB: Tuula Hnnky

 

Merilahden tyttöryhmä (7.-9.-lk)

Torstaisin klo 16-18 Seikkailutalolla, Kallvikinniementie 10. Ryhmässä kokeillaan erilaisia harrastuksia, tehdään retkiä ja vietetään aikaa kivassa porukassa.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: nana.stenius(a)hnnky.fi.

 

 

Tsekkaa kuvia myös Instagramista.

Lisätiedot: debora@hnnky.fi, p. 040-551 9384

SOma SOppi
Retkeilijänkatu 7 (katutaso)
00980 Helsinki

soso_logo_png

20161201_164054