SOma SOppi

Toiminta on kesätauolla. Toiminta jatkuu syyskuun alussa. Hyvää ja aurinkoista kesää!

SOma SOppi on ainoastaan tytöille tarkoitettu tila, jonne voi tulla yksin tai kaverin kanssa. Toiminta on maksutonta. Säännöllisenä toimintana ovat avoimet olohuoneet sekä Pilotti ja Avartti-ryhmät. Osana toimintaa järjestetään myös teemapäiviä sekä tehdään retkiä ja leireillään. Aukioloaikoina SOmassa SOpessa on pääsääntöisesti vähintään kaksi aikuista paikalla.

Avoimet olohuoneet 5.9. alkaen
ti klo 14-17 (4.-6.-lk tytöt)
ke klo 15-18 (7.-9.-lk tytöt)

Noin kerran kuukaudessa perjantaisin järjestetään teemailta klo 15-18.

Avoimissa olohuoneissa voi tutustua toisiin tyttöihin, pelata lautapelejä, jutella kavereiden ja aikuisten kanssa tai vain olla rauhassa ja levätä. Jokaisessa avoimessa on yhteinen, ohjattu tekeminen. Tekemistä suunnitellaan yhdessä tyttöjen kanssa. Avoimiin olohuoneisiin voi tulla tutustumaan pari kertaa, jonka jälkeen huoltajan tulee ilmoittaa tyttö toimintaan mukaan. Ilmoittautuminen tapahtuu täyttämällä yhteystietolomake, joita saa SOmasta SOpesta.

 

Toiminnalliset tyttöryhmät

Avartti 14-18-vuotiaille tytöille

Kokeile erilaisia harrastuksia ja löydä itsellesi mieluinen tekeminen vapaa-ajalle. Avartti on nuorten kansainvälinen harrastusohjelma, jossa osallistuja kehittää omia taitojaan ja asettaa itse itselleen tavoitteita. Avartti-ryhmässä kokeilemme uusia juttuja porukalla osallistujien toiveiden mukaisesti. Lisätietoja Avartista. Ryhmään ilmoittautuminen alkaa elokuussa. Tarkka alkamispäivä ilmoitetaan ilmoittautuneille.

Pilotti (6.-7.-lk tytöt)

Pilotti-ryhmässä tutustutaan erilaisiin toimintoihin ja kehitetään omia taitoja omien tavoitteiden mukaisesti. Samalla tutustutaan myös omaan itseen ja löydetään itseä kiinnostavia asioita. Lisätietoa Pilotista. Ryhmään ilmoittautuminen alkaa elokuussa. Tarkka alkamispäivä ilmoitetaan ilmoittautuneille.

 

Tsekkaa kuvia myös Instagramista.

Lisätiedot: debora@hnnky.fi, p. 040-551 9384

SOma SOppi
Retkeilijänkatu 7 (katutaso)
00980 Helsinki

soso_logo_png

20161201_164054