Toiminta aikuisille

 

Mitä haluaisit tehdä yhdistyksessämme? Mitä yhdistyksessä mielestäsi pitäisi tehdä?

Toimintaa järjestetään vapaaehtoisvoimin ja jäsenistön toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Toimitilamme Töölön Tyttöjen Tupa on sovitusti ryhmien käytössä, jos haluat vaikka suunnitella Lapin matkan tai muun retken! Voit myös perustaa Voimasiskot-ryhmän, johon saat tukea yhdistyksestäsi.

Yhdistys on jäsenistöä varten, tuo ideasi esiin ja toteuta se!

 

Kevään 2017 toimintaa:

Raamattua löyhäpiposesti

Mitä haluat tietää raamatusta, jota et ole uskaltanut kysyä. Jäikö Vanha Testamentti Uuden Testamentin varjoon?  Tietoa Vanhasta ja Uudesta Testamentista, paikkoja kuvin. Faktaa ja ajatuksia jakamassa Liisa Siikanen.

”Raamattua löyhäpiposesti” kokoontumiset seitsemänä  tiistaina klo 17 alkaen Takkahuoneessa, Temppelikatu 16.

7.2.  Enkelietä, onhan heitä? 14.2. Ahneus on kaiken pahan alku ja juuri 21.2. Lohdullisia jakeita Raamatusta sanoin ja kuvia maailmalta 28.2. ”Menneen ajan tapahtumat” Raamatun sukuluetteloissa 7.3.  He heräsivät… 14.3. Sadat miljoonat odottavat… 21.3. Yksi Lähi-Idän mielenkiintoisimmista kohteista PETRA

Löyhäpipoisten joukkoon voit liittyä suoraan tulemalla paikan päälle, ei ennakkoilmoittautumista. Lämpimästi tervetuloa!

Voimasiskot

Uudessa Voimasiskot-keskusteluryhmässä etsitään yhdessä työkaluja omien tunteiden ja voimavarojen tunnistamiseen  sekä itsetuntemuksen lisäämiseen luottamuksellisessa ilmapiirissä. Ryhmä järjestetään yhteistyössä HNNKY:n kanssa, ja se on tarkoitettu opiskelija- ja työikäisille naisille.
Ryhmä kokoontuu 2.2. alkaen, joka toinen torstai (2.2.-11.5.2017)
Ryhmää vetäjänä toimii pastori Niina Pihlajamaa ja Ilona Yrjölä.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset:
niina.pihlajamaa@evl.fi tai 09 2340 5452

Osoite: Paavalinkirkko, Sammatintie 5, Helsinki.

Ikonimaalauskurssi kaiken ikäisille

Kahdeksan kerran ikonimaalauskurssi järjestetään keskiviikko-iltaisin 8.2.-29.3.2017 klo 18-20. Ikonimaalausta opettaa kuvataidegraafikko Henna-Maria Nazarenko. Vasta-alkajille kaikki tarvittava materiaali ja opastus kurssilta, ennakkotaitoja et tarvitse. Kokeneemmat voivat ottaa omat materiaalit mukaan ja saada kurssilla henkilökohtaista opastusta ja syventää ikonimaalauksen taitojaan. Kurssin hinta 50 € (sis. perusmateriaalin), ilmoittautumiset hnnky@hnnky.fi, tiedustelut myös puhelimitse Leena Vilkka 044-5944528, max osallistujamäärä 8.

Kirjapiiri noin 18-35 -vuotiaille naisille, jotka tykkäävät lukea ja keskustella lukemastaan. Tapaamme Helsingin NNKY:n toimitilassa, Mechelininkatu 15 A 8.

Juttelemme yhdessä valitun kirjan herättämistä ajatuksista kukin omasta näkökulmastamme katsoen. Voit hyvin osallistua kirjapiiriin, vaikka kirjan lukeminen olisi vielä kesken. Keskustelemme kirjan herättämistä teemoista ja keskusteluun voi osallistua, vaikka kirja olisi lukematta. Tervetuloa mukaan!

Torstaitupa:  kansainvälinen naisten ilta

Torstaitupa on avoinna kaikille tytöille ja naisille torstai-iltaisin klo 17-19. Helsingin NNKY:n toimitilassa, Mechelininkatu 15 A 8 (soita summeria alaovella).

Torstaitupaan voit tulla vaihtamaan kuulumisia, tapaamaan ja tutustumaan!

Halutessasi torstaituvan työpajassa voi ommella uusia vaatteita, tuunata tai korjata vanhoja tai tulla vaikka hakemaan käsityöideoita. Voit tulla treenaamaan suomen kieltä mukavien naisten parissa ja saada työnhakuvinkkejä. Tiloista löytyy ompelukoneita, saumureita ja muita käsityötarvikkeita.

Illat ovat maksuttomia ja kaikille avoimia. Tule tekemään omia projektejasi tai hakemaan uusia ideoita!

Tervetuloa! Ilmoittaudu torstaitupaan ja lisätiedot Leena Vilkka, puh. 044-5944528, hnnky@hnnky.fi