Ajankohtaista

Työtä tarjolla! Tule meille kerhonohjaajaksi. Saat oman kerhon, jota ohjaat työparisi kanssa.

Kerhonohjaajien koulutus- ja infopäivä
lauantaina 2.9.2017 Töölön Tyttöjen Tuvalla klo 12-15

klo 12 tutustuminen ja info

klo 12.30 kerhon perustaminen ja käynnistäminen

klo 13-13.15 kahvitauko, tarjolla pientä purtavaa

klo 14-15 kerhonohjaajana toimiminen Helsingin NNKY:llä

Voit osallistua tilaisuuteen, jos olet aloittamassa kerhoa Helsingin NNKY:llä syksyllä tai haluaisit perustaa oman kerhon! Ilmoittautumiset 26.8.2017 mennessä leena.vilkka@hnnky.fi.

Lämpimästi tervetuloa!

TÖÖLÖN TYTTÖJEN TUVAN TOIMINTAA

Luomakuntakerho 8-12 -vuotiaille tytöille

Iloa luonnosta ja eläimistä -luomakuntakerho kokoontuu maanantaisin klo 14.30-16.30

Luomakuntakerhossa pääset tutustumaan lemmikkien ja luonnon ihmeelliseen maailmaan. Kerhon maskottina toimii herttainen Liisa-perhoskoira ja pääset tutustumaan moniin muihinkin ihastuttaviin karvaturreihin. Eläinpäivään saa tuoda mukaan oman lemmikin ohjaajan kanssa sovitusti. Teemme myös luontoretkiä ja käymme kiinnostavissa kohteissa. Toiminnasta vastaa ympäristöfilosofi Leena Vilkka ja ohjaajana toimii. Tavoitteena on kehittää tyttöjen ajattelun ja ilmaisun taitoja sekä rikastuttaa eläin- ja luontosuhdetta sekä edistää kestävää kehitystä.

Osallistumismaksu 50 €/lukukausi. Tytöt ovat vakuutettuja ja saavat välipalan. Ilmoittaudu leena.vilkka@hnnky.fi, Lisätiedot toiminnasta myös puhelimitse Leena Vilkka, puh. 044-5944528.

Kamalat Äidit -vertaisryhmä teinien äideille

Kamalat äidit -vertaisryhmä kokoontuu joka toinen maanantai (parittomat viikot) Töölössä ja joka toinen torstai (parittomat viikot) Rastilassa klo 17.30-19.00.

Osallistuminen on maksutonta ja tarjolla on pientä iltapalaa. Ryhmässä jaetaan arjen, koulunkäynnin ja perhe-elämän huolenaiheita luottamuksellisessa ilmapiirissä. Toiminnalla vahvistetaan hyvää vanhemmuutta ja jaetaan tietoa murrosikään liittyvistä erityisistä kysymyksistä. Jokainen ryhmä on omanlaisensa ja äitinä voit tuoda siihen juuri itseäsi askarruttavat kysymykset, niin huolet kuin ilon aiheetkin.  Ryhmässä syntyy syviä keskusteluita ja ystävyyksiä luottamuksellisessa hengessä ja turvallisessa ilmapiirissä.

Lisätiedot ja ilmoittaudu leena.vilkka@hnnky.fi, puh. 044-5944528.  Töölön ryhmän ohjaajina toimivat vertaisohjaajat Kirsi Könönen ja Leena Vilkka.

Voimasiskot 

-toteutamme toimintaa torstai-iltaisin yhteistyössä Paavalinkirkon kanssa
-Töölön tyttöjen tuvalla kokoontuu tiistaisin venäjänkielinen Voimasiskot -ryhmä

Voimasiskot on uusi vertaisuuteen ja luottamuksellisuuteen perustuva toimintamuoto kaiken ikäisten naisten voimaannuttamiseksi usein epätasa-arvoisessa maailmassa. Voimasiskot tapaamisissa tutustumme omiin voimavaroihimme; kuka minä olen,  naiseuteni ja seksuaalisuuteni, miten tunnen tunteeni ja tulen tietoiseksi aggressiostani ja osaan käyttää sitä voimana, myötätunnon merkitys, unelmani ja tavoitteeni.